Monday, October 15, 2007

Απογοήτευση...

Μήπως μερικές φορές αισθάνεσαι λίγο μαλάκας; Και φταις βέβαια, γιατί δεν σου έχει δώσει κανείς το δικαίωμα να έχεις απαιτήσεις. Είναι δύο μέρη. Το ένα περιμένει. Το άλλο δεν του έχει πει να περιμένει. Το ένα έχει σκεφτεί ότι αξίζει να περιμένει γιατί θα εμφανιστεί. Το άλλο δεν θέλει, δεν νιώθει την ανάγκη ή δεν μπορεί. Το ένα ελπίζει μέχρι την τελευταία στιγμή και πιστεύει πως το άλλο ξέρει ότι το περιμένει. Το άλλο στο τέλος εμφανίζεται τυχαία και προσπερνά. Το ένα μένει με την απορία. Το άλλο συνεχίζει κανονικά, δεν τρέχει τίποτα. Το ένα μένει με την απογοήτευση που του προσέφερε όχι το άλλο αλλά ο ίδιος του ο εαυτός.

6 comments:

Vasiliki said...

Μμμ περίεργοι προβληματισμοί πρωί πρωί... και μάλιστα Δευτέρα... Αν ξεκινάει έτσι η εβδομάδα να δούμε τι θα επακολουθήσει.. :P Μήπως φταίει το ότι κρυώνεις λίγο σήμερα? Μήπως αυτό είναι που σε απογοητεύει? Για σκέψου το... Ίσως να είναι κάτι τόσο απλό και καθόλου σοβαρό... Καλήηηηηηηηη Εβδομάδααααααααα!!!!!

Lego said...

Υπάρχουν πολλές φορές που θα νιώσεις μαλάκας στη ζωή σου. Και κάποιες που ενώ δεν θα το νοιώσεις, θα είσαι.
Σε κάθε περίπτωση, το παν είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Και για να γίνει αυτό μπορεί να πρέπει να νοιώσεις και λίγο μαλάκας. Η και κακός μερικές φορές...
Εγώ νομίζεις δεν αισθάνομαι μαλάκας που έριξα μια φοβερή τάπα, αλλά μου έμεινε το πόδι στο χέρι ; :P χαχαχαχαχα.

Ilias said...

@vasiliki - Είναι που είναι μπερδεμένο και τρελό αν το έγραφα και σήεμρα το πρωί θα είχα τεράστιο πρόβλημα! Χτεσινο βραδυνό είναι. Ξέρεις, λίγο πριν κοιμηθείς και ότι τρελό περνάει από το μυαλό σου και δεν βγάζει νόημα το γράφεις.. Προφανώς βέβαια περνάει από το μυαλό σου για κάποιο λόγο, άσχετα αν αυτός το πρωί φαίνεται ασήμαντος..

@Lego - Σωστό! Ηθικό δίδαγμα είναι αυτό!! ;)

Tzopi said...

@ilias - Περίεργοι βραδυνοί προβληματισμοί σε πιάνουν πάρεδρε! Δεν κοιτάς να κοιμάσαι λίγο πιο νωρίς?χεχε! Χωρίς πλάκα τώρα, όλοι μας έχουμε αισθανθεί ανάλογα σε διάφορες φάσεις της ζωής μας. Το θέμα είναι να μην το αφήνεις να σε τρώει, και να μην το σκέφτεσαι τις..σκοτεινές ώρες!Δε φαίνονται όλα πιο απλά, με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου?

@lego - Σοφέ μου εσύ! :-)

Lego said...

Ρε άντε δουλέψτε λίγο... Όλη την ώρα μπλογκάρετε !!

lydi said...

Το ένα πάντα περιμένει...και το άλλο πάντα προχωράει χωρίς να κοιτάζει πίσω..